
Kirjaudu olemassa olevalla sähköpostilla ja salasanalla.
Kirjautuminen muistetaan enintään 30 päivää. Full-käyttäjällä aika voi päättyä aiemmin lisenssin voimassaolon päättyessä. Myös ylläpitäjän kirjautuminen muistetaan 30 päivää.
Ylläpitäjän oletustunnus on yllapitaja. Oletussalasana on vaihdettava ensimmäisellä kirjautumisella.
Aktivoi full-versio lisenssikoodilla. Käyttäjälle luodaan pysyvä henkilökohtainen dokumenttitietokanta.